Team Kondis

Team Kondis er Kondis sin egen løpe-, langrenn-, sykkel- og triatlonklubb. Her kan alle medlemmer i Kondis være med uansett hvilken kondisjonsidrett de driver med. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn i Kondis her

Løpegjeng på snødekte veier

Deltakerne i Team Kondis kan melde seg på løp, skirenn, sykkelritt osv. som representant for Team Kondis. Skal du derimot konkurrere i norgesmesterskapet innen en idrett tilknyttet Norges Idrettsforbund, må du være medlem i en klubb tilknyttet det representative særforbundet. 

Klubbtøy med Team Kondis Maratonklubben

De som har løpt et maratonløp, er kvalifisert til å være med i «Team Kondis Maratonklubben».

Vi har eget klubbtøy for Team Kondis som kan kjøpes i denne nettbutikken. Husk å gi beskjed om du ønsker «Team Kondis»-logo eller logoen til «Team Kondis Maratonklubben» trykket på tøyet du kjøper. 

Løpegjeng i marka
Team Kondis i Skien: Løpegjeng i marka
Løpegjeng med utsikt over Oslo
Team Kondis i Oslo: Løpegjeng med utsikt over byen og fjorden
Løping i skogen
Team Kondis i Risør: Løping i skogen
Løpetur med vogn
Team Kondis i Elverum: Løpetur med vogn
Løpegruppe samlet for trening
Team Kondis på Gran: Løpegruppe samlet for trening
Glad løpegjeng foran hoppbakken
Team Kondis i Trondheim: Glad løpegjeng foran hoppbakken
Løpegruppe på tur
Team Kondis i Ålesund: Løpegruppe på tur
Løping elvelangs
Team Kondis i Årnes: Løping elvelangs
Tre glade løpedamer
Team Kondis i Moelv: Tre glade løpedamer

Etableringen av Kondis

Kondis ble etablert i 1962 som «Den Norske Maratonklubb», men skiftet etter hvert navn til Kondis og er nå en organisasjon for alle som er interessert i kondisjonsidrett. 

Kondis er opptatt av å spre treningsglede og å gi mennesker kunnskap om og inspirasjon til trening. Vi gir ut medlemsbladet Kondis og driver nettstedet Kondis.no. Våre medlemmer har en rekke fordeler som rabatter på startkontingenten i kvalitetsløp, rabatter på ulike sportsbutikker og rabatter på reiser og overnattinger for å nevne noe. 

Kondis lager terminlister og fører statistikk for løpsresultater oppnådd utenfor bane. Vi kårer også årets beste langdistanseløpere og deler hvert år ut «Kondis gylne løpesko» – GULLSKOEN – til disse.

Kondis bistår også arrangører av løpsarrangementer og foretar kontrollmålinger av løypene for å sikre at distansen som skal løpes er korrekt. 

Bli medlem i Kondis

Dersom du ikke er medlem i Kondis, er du hertelig velkommen til å melde deg inn i Kondisklubben. Kanskje vil medlemskapet gi også deg økt inspirasjon i egen trening og motivasjon til å overvinne dørstokkmila?