Personvern

Team Kondis og Profilsport AS er ansvarlige for å ivareta dine personlige opplysninger i henhold til denne erklæringen. Vi er nøye med å beskytte dine persondata og følger alle lover og regler som finnes for å beskytte ditt privatpersoners privatliv og integritet. Det er viktig for oss at du føler deg trygg på hvilke opplysninger vi samler inn og behandler/lagrer.Denne personvernerklæringen dekker derfor all nødvendig informasjon om vår håndtering av personlige opplysninger om deg. Om du allikevel skulle ha spørsmål rundt dette er du velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

Hvilke personlige opplysninger samler/lagrer vi og hvorfor ?

De opplysninger vi samler/lagrer vil i våre sammenhenger være:

 • Navn og kontaktinformasjon, inklusive adresse, mobilnummer og e-postadresse.
 • Kjøpshistorikk, og
 • leverings-, fakturerings- og betalingsinformasjon till kunder och leverandører,
 • Jobbsøknader, CV og personlige brev. Innhenting av dine personlige persondata kan komme fra følgende kilder.
 • Team Kondis’ hjemmeside, f.eks. om du handler i vår nettbutikk, sender oss en jobbsøknad eller gir aksept til vårt Nyhetsbrev,
 • Når du benytter våre sosiale medier,
 • når du kontakter oss via e-post, post eller telefon,
 • gjennom avtaler, fakturaer eller annen forretningsmessig relasjon, om du selv er avtalepartner eller er kontaktperson for noen av våra avtalepartnere.

Hvorfor behandler vi dine personlige opplysninger?

Team Kondis og Profilsport AS har behov for å behandle dine personlige opplysninger med følgende formål:

 • Opprettholde forpliktelser i kundeavtaler: For å håndtere kjøp, reklamasjoner og betalinger, for å tilby ordrehistorikk samt for å gjennomføre kvalitetssikring mot våre leverandører og rekrutteringsarbeide mot våre de som søker jobb hos oss.
 • Oppfylle lovpålagte oppgaver: Vi lagrer fakturaunderlag og Jobbsøknader i.h.t Norsk Lov
 • Berettiget interesse: For å kunne kommunisere med deg via e-post, post eller telefon. Om du er representant for et firma eller organisasjon behandler vi dine personlige opplysninger for å kunne effektuere ordre/kjøp du har bestilt på vegne av disse.
 • Din aksept: For å kunne sende ut markedsføring og nyhetsbrev samt for eventuell fotografering ved event osv.

Lagring av personlige opplysninger

Team Kondis og Profilsport AS gjør alt vi kan for å sikre at dine personlige opplysninger behandles og lagres på en sikker måte. Opplysninger om deg lagres aldri lenger enn hva som er tillatt etter Norsk lov og kun for å oppfylle de funksjoner nevnt i forrige punkt. Dina personlige opplysninger behandles av oss i.h.t punkter nedenfor og deretter slettes de.

 • Kunde: Dine opplysninger lagres så lenge du har en forretningsmessig tilknytning til Team Kondis og Profilsport AS.
 • Kontaktperson for kunde eller leverandør: Dine opplysninger lagres så lenge du er oppsatt som kontaktperson og har en forretningsmessig tilknytning til Team Kondis og Profilsport AS.
 • Kommunikasjon: Om du har kontakt med oss via f.eks. e-post, lagres dine opplysninger så lenge vi anser det nødvendig for å håndtere vår forretningsmessige relasjon.
 • Lovpålagt arkivering: Team Kondis og Profilsport AS lagrer alle regnskapsmessige dokumenter i.h.t de lover og regler som gjelder og som vi er underlagt.
 • Aksept: I de tilfeller vi behandler dine personlige opplysninger etter aksept fra deg lagrer vi disse kun så lenge du gir oss samtykke til det.
 • Direktemarkedsføring: Team Kondis og Profilsport AS kan komme til å sende deg Direktemarkedsføring i inntil 1 år etter ditt siste kjøp. Du kan når som helst si fra at du ønsker dette stoppet.

Overføring av personlige opplysninger

Team Kondis og Profilsport AS vil aldri levere ut personlige opplysninger om deg til en tredjepart bortsett fra om vi skulle få pålegg fra myndigheter med rettslig hjemmel.

Tilbakekallelse av aksept

I de tilfeller vi behandler personlige opplysninger om deg på bakgrunn av en skriftlig aksept, f.eks som abbonent på vårt nyhetsbrev eller DM på e-post, kan du når som helst si opp dette. Send en e-post til oss eller du kan avslutte på egen lenke nederst på alle våre nyhetsbrev.

Dine rettigheter

Du har rett på å få opplyst hvilke personlige opplysninger vi har om deg og hva vi benytter opplysningene til. Du har også krav på å få rettet på opplysninger om deg som er feil. Videre har du rett til å få slettet eller begrenset de opplysninger vi har lagret .Send oss e-post eller benytt lenken

Våre nettsider og persondata

Vår nettstedsadresse er: https://www.teamkondis.no/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg&raquot;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontakt oss

Har du spørsmål rundt noe av dette så kontakt oss på

Telefon: +47 94 87 00 68 / Daglig leder Kjetil Dahlgren

e-post: kjetil@profilsport.no

Ønsker du å sende oss henvendelse i posten, er adressen:

Profilsport AS, Enebakkveien 119, 0680 OSLO